Shop Mobile More Submit  Join Login
  • Listening to: KT Tunstall-Universe and you
Un verde crud ma inconjoara, ma face sa urlu, sa fug!Eu sunt copilul ce a uitat sa comunice, a uitat sa stie! Pe mine ma cauti? Dar cine sunt eu sa ma cauti tu in lumea mea? Mie imi place aici, intelege ca nu plec! Si daca as vrea sa plec, n-as putea, caci aceasta este lumea mea, deci PA! Eu nu folosesc cuvinte sa ma exprim, caci eu nu simt ce simti si tu, anume nevoia de a vorbi, de a iubi. Vezi castelele de acolo? Cum nu? Eu le-am facut...doar le-am visat si a doua zi...erau aici! Dar nu inteleg de ce nu le vezi...Esti orb cumva? Nu? Pleaca de aici, din lumea mea! E mai bine asa...fara tine in ea...doar cu mine, caci e a mea!
Add a Comment:
 
:iconstarchild9390:
Starchild9390 Featured By Owner Jan 7, 2012
Scroll-ul mouse-ului meu se tot plimba in cautarea butonului de "Like". Damn it!, efectul Facebook.
Asa ca pentru moment trebuie sa`mi iau inima in dinti si sa o zic, in defavoarea clickului.
IMI PLACE!
Ok, incetez sa mai vreau sa fac vre-o analiza sau sa trag vre-o concluzie din textul asta. Si nu, nu am nevoie de ajutorul tau ( >:P )! Am inteles ca nu are rost sa fac asta. Imi place e suficient.
Ai talentul de a gasi multe din putine cuvinte si asta ma ajuta.
Reply
:iconthecolorsofmymind:
TheColorsOFMyMind Featured By Owner Sep 20, 2007  Hobbyist Writer
Asta cautai:D :hug:
Reply
:iconvallyy:
Vallyy Featured By Owner Sep 20, 2007
:tender:
Reply
:iconebolasparklebear:
EbolaSparkleBear Featured By Owner Sep 19, 2007
:glomp:
Reply
:iconpeacelovetheysay:
peacelovetheysay Featured By Owner Sep 19, 2007
ce tot vorbesti? ce castele imi pretinzi sa vad?.. tu nu vezi ca m-am pierdut in padurea asta nenorocita, de abia daca vad cerul. am iesit la o plimbare si uite ce mi se intampla ( am auzit ca unii nici nu s-au mai intors )... si cararea mea unde e?..
esti tu acolo?

p.-s.: hope u don't think i'm too daring
peace.. love..
Reply
:iconthecolorsofmymind:
TheColorsOFMyMind Featured By Owner Sep 19, 2007  Hobbyist Writer
Sunt, in tacerea padurii, in aer, in infioratoarele zgomote ce le auzi si te privesc firav de dupa un copac, caci din lumea mea, eu nu pot iesi si nici c-as incerca! Padurea se termina undeva, insa, putini gasesc drumul, putini vad cararea si cei ce nu se mai intorc, raman in intunericul vesnic, cu ochii inlacrimati ca nu au putut face mai mult, ca nu s-au straduit indeajuns!
Insa speranta nu moare, si deodata, uite, apare si cararea ta! La capatul cararii sunt eu...copilul iesit din autism!
Reply
:iconpeacelovetheysay:
peacelovetheysay Featured By Owner Sep 23, 2007
dar tu nu ai vazut ca a inceput furtuna.. nu ti-ai dat seama ca am ajuns sa nu-mi mai pese de nici o carare, de nici o padure, am uitat pana si de furtuna. da.. atunci te-am gasit.. si te-am pierdut din nou, dar nu mi-a parut rau : atunci mi-am dat seama ca nu mai vad, ca nu mai aud.. si de atunci, sper sa ma ierti, te folosesc fara sa stii ca un drog (iau ce pot de la un autist)..
dar acum am amortit
Reply
:iconthecolorsofmymind:
TheColorsOFMyMind Featured By Owner Sep 23, 2007  Hobbyist Writer
In lumea mea sunt mai multe ele si un singur eu! Eu am iesit din autism pentru tine, poate sa te ghidez, poate sa ma ghidez...nici eu nu stiu! In multimea de emotii, am uitat din nou cine sunt, ce caut si cum trebuie sa supravietuiesc! Ai ramas singur, intr-o lume urata si rea care iti vrea sufletul, insa nu uita ca toti suntem pierduti...si prin multimea de decizii uitam de carare, de furtuna, de padure si ajungem sa profitam de "visatorul"... Cine sunt eu sa visez? Cine sunt eu sa intrerup visul etern al unora? Dar uite cum...din boala numita autism creez, visez, o lume noua, in care ne pierdem cativa...eu, tu, poate si altii care citesc! Faptul ca nu mai vezi, ca nu mai auzi e trecerea...trecerea catre lumina lumii reale, catre visele sfaramate de realitate fara mila... Deschide ochii, ia mainile de la urechi...Vezi? Auzi?
Reply
:iconpeacelovetheysay:
peacelovetheysay Featured By Owner Oct 2, 2007
te folosesti de autism ca de o curva, ca si cum ar fi scuza ideala pentru egoism. poate ca sunt paranoic, dar chiar ai reusit sa iesi din autism pentru mine? sau am pierdut eu ultima farama veritabila din mine, intrand in lumea ta.
ce-ar fi sa te dezbraci si sa-mi dai o palma.. n-am nevoie de autismul tau, prefer sa fiu cofondator al visului dintre noi doi.

nu e nici o trecere (eu sunt la fel, ei sunt la fel).. n-am vazut si n-am auzit din cauza unui sentiment si unei senzatii noi: a fost doar un alt vis de-al meu
de aceea nu pot sa ma pierd cu adevarat in lumea creata de tine; deja am creat si eu una din care nu pot pleca.. eventual te cuceresc ;)
Reply
:icondenis-bd:
denis-bd Featured By Owner Sep 20, 2007
cel mai greu e când timpul care îl astepti pana apare cărarea din nou să apara pare o eternitate.. dar cum ai spus tu raluca speranţă.. de unde de unde stiu eu ca o să apara curând după 9 luni o luna de vacanta fără mine şi-mi vine cu vreu să fiu singura.. femeia e animalul indomabil de bărbat mereu aşa mereu vom fi cu inima in menghina..


ps: ..voi fi mereu aici.. te astept.. bianca mea..
Reply
Add a Comment:
 
×

:iconthecolorsofmymind: More from TheColorsOFMyMind


More from DeviantArtDetails

Submitted on
September 19, 2007
Link
Thumb

Stats

Views
227
Favourites
1 (who?)
Comments
10
×